Service

FAQ’S

Si, sempre i quant siguin animals domèstics i no perillosos, no pugin als llits, sofàs…, i fagin les seves necessitats a l’exterior i aquestes siguin degudament recollides i dipositades a les escombraries corresponents. Han d’esta vigilats en tot moment i qualsevol desperfecte ocasionat serà responsabilitat del client.
Es deixarà un rull de paper higiènic a cada bany, un dosificador ple de sabó de cos/cabell a cada dutxa, un sabó de mans a cada pica, un rull de paper de cuina, dos pacs per neteja de vaixella, una bossa de carbó per la barbacoa, pastilles per encendre i una bombona de gas per els focs exteriors.
Hi ha un total de sis bicicletes BTT, dues talla adult, dues talla mitjana i dues talla petita. També dos cascs talla adult, dos cascs talla mitjana i dos cascs talla petita.
Si, al mateix poble de Sils (A 5 min.) hi ha un supermercat Consum i vàries botigues d’aliments, al poble de Caldes de Malavella (A 10 min.) hi ha un supermercat Novavenda i al poble de Santa coloma de Farners (A 10 min.) un Bonpreu.
Si, a l’entrada de Santa Coloma de Farners (A 10 min.) hi ha la rostisseria “L’AST DE LA SELVA”, podeu consultar els seus serveis horaris i contacte a la seva web: www.lastdelaselva.com
Sí, dues empreses conegudes que fan el servei de càtering son el Restaurant Can Valls i El Ginjoler, podeu consultar els seus serveis, horaris i contacte al seu lloc web: http://www.canvallsrestaurant.com/es i www.elginjoler.com
No, les habitacions i els banys estan equipats: protector impermeable del matalàs, llençol de sota, funda nòrdica (sense el farciment nòrdic a l’estiu, però amb possibilitat de col·locar-lo), coixins amb la seva corresponent funda i coixinera, tovalloles… De totes aquestes peces, en trobareu un recanvi per a cada llit i un de tovallola per persona.
Sí, disposem de dos llits supletoris i dos bressols per bebès. Cal sol·licitar-ho per correu electrònic en fer la reserva, així els podrem tenir a punt a l’arribada.

Prereserves (més de quatre mesos d’antelació de la data d’entrada): 30% del total de l’import en fer la prereserva, 40% del total de l’import a tres mesos abans de l’entrada, 30% restant a l’arribada el dia de l’entrada més 500,00€ de fiança (La fiança es retornarà en cas que no hi hagi desperfectes).

Reserves (tres mesos d’antelació o menys de la data d’entrada): 70% del total de l’import en fer la reserva, 30% restant a l’arribada el dia de l’entrada més 500,00€ de fiança (La fiança es retornarà en cas que no hi hagi desperfectes).

Pel que fa als lloguers de setmanes completes, l’horari d’entrada és entre les 17:00 i les 20:00 hores de dissabte. La sortida s’ha de fer el dissabte següent com a molt tard a les 10:30 hores.

En els lloguers de cap de setmana o més dies sense arribar a setmana completa, l’entrada es farà a convenir entre el client i el propietari i la sortida es farà diumenge fins les 12:00 hores com a molt tard.

En cas que el diumenge no hi hagi cap més entrada de clients, es podrà allargar la sortida fins les 19:00 hores del mateix dia.

S’ha de deixar la casa presentable i recollida tal com s’ha trobat. El mobiliari com les cadires, taules, sofàs, butaques…s’ha de col·locar al seu lloc original. La nevera s’ha de deixar buida i neta; la vaixella neta, eixugada, recollida i col·locada al mateix lloc on era a l’arribada; les escombraries han d’estar recollides i s’han de dur al centre de recollida d’escombraries indicat.

Qualsevol acció que no s’hagi fet i comporti una despesa per la propietat, es descomptarà de la fiança o bé es facturarà i es cobrarà el cost al client.

*PODEN FER QUALSEVOL ALTRE CONSULTA AL MAIL: info@cangelats.com 

*PER RESERVES EN EL MAIL : reserves@cangelats.com