(+34) 600 56 93 30

Ens pots trucar o enviar WhatsApp.

Veïnat de la Barceloneta S/N, 17410 – Sils

info@cangelats.com

Ompli el següent formulari

Pregunta’ns el que vulguis

Preguntes

Llegiu el nostre F.A.Q’s

Si, sempre i quant siguin animals domèstics i no perillosos, no pugin als llits, sofàs…, i fagin les seves necessitats a l’exterior i aquestes siguin degudament recollides i dipositades a les escombraries corresponents. Han d’esta vigilats en tot moment i qualsevol desperfecte ocasionat serà responsabilitat del client.
Es deixarà un rull de paper higiènic a cada bany, un dosificador ple de sabó de cos/cabell a cada dutxa, un sabó de mans a cada pica, un rull de paper de cuina, dos pacs per neteja de vaixella, tres ampolles d’aigua de 1.5 l., una bossa de carbó per la barbacoa i pastilles per encendre, un pack de llenya (Mesos d’Octubre fins Abril) i una bombona de gas per els focs exteriors.
Hi ha un total de sis bicicletes BTT, dues talla adult, dues talla mitjana i dues talla petita. També dos cascs talla adult, dos cascs talla mitjana i dos cascs talla petita.
Si, al mateix poble de Sils (A 5 min.) hi ha un supermercat Consum i vàries botigues d’aliments, al poble de Caldes de Malavella (A 10 min.) hi ha un supermercat Novavenda i al poble de Santa coloma de Farners (A 10 min.) un Bonpreu.
Si, a l’entrada de Santa Coloma de Farners (A 10 min.) hi ha la rostisseria “L’AST DE LA SELVA”, podeu consultar els seus serveis horaris i contacte a la seva web: www.lastdelaselva.com
Si, una empresa coneguda que fa el servei de càtering es el “GINJOLER”, podeu consultar els seus serveis horaris i contacte a la seva web: www.elginjoler.com
No, esta tot equipat amb, funda del matalàs impermeable, llençol de sota,  funda nòrdica (Funda nòrdica sense l’interior nòrdic a l’estiu, però amb possibilitat de col·locar-la, coixins amb la funda corresponent i coixinera, tovalloles… Inclús hi trobareu un recanvi complert per cada llit i un recanvi de tovallola per cada persona.
Si, disposem de dos llits supletoris i dos bressols per nens. A l’Hora de fer la reserva cal comunicar-ho per mail així a l’arribada estaran a punt.